Vildsvinskorven basturöks (en gammal finsk teknik) som ger korven en fantastisk smak och karaktär.
VILDSVINSKORV
Innehåller: Kött från gris, vildsvin (17 %) och vatten,
fett från gris, potatisstärkelse, salt, dextros, kryddor, antioxidationsmedel askorbinsyra, konserveringsmedel natriumnitrit. Kötthalt 62%, 22% fett. Nettovikt 300 g. Älg- och Renkorven är enrisrökta och är en teknik som passar
utmärkt för just älg- och renkött.
ÄLGKORV
Innehåller: Kött från gris, älg (17 %) och vatten,
fett från gris, potatisstärkelse, salt, dextros, kryddor, antioxidationsmedel askorbinsyra, konserveringsmedel natriumnitrit. Kötthalt 62%, 22% fett. Nettovikt 300 g.
RENKORV
Innehåller: Kött från gris, ren (17 %) och vatten, fett från gris, potatisstärkelse, salt, dextros, kryddor, antioxidationsmedel askorbinsyra, konserveringsmedel natriumnitrit.
Kötthalt 62%, 22% fett. Nettovikt 300 g.
Viltölkorvarna är kallrökt vildsvin-, ren- och älgkött som sedan hängtorkar i ca: 1 veckas tid, denna teknik gör att vi får en av de godaste ölkorvarna du kan hitta på den svenska
marknaden.
VILTÖLKORV
Innehåller: Kött från vilt (älg och ren), fläskkött, kryddor, dextros, antioxidationsmedel askorbinsyra, konserveringsmedel
natriumnitrit. Kötthalt 150%, fetthalt 45%. Till 100g
korv används ca 150g kött Nettovikt 60 g.